قیمت هر کیلو شیره آنغوزه تلخ و شیرین ایران

انغوزه
خرید آنغوزه شیرین به عنوان یکی از صمغ های انحصاری و خاص ایران، همیشه مورد تقاضای مشتریان داخلی و خارجی بوده است. آنغوزه یا آنقوزه از گذشته تا به امروز از گیاهان دارویی شاخص و صنعتی ایران محسوب میشده است.

توجه: جهت خرید و استعلام قیمت هریک از انواع آنغوزه تلخ و شیرین، برای واحد بازرگانی شرکت فایدیم درخواست رسمی ایمیل کنید.

آدرس ایمیل رسمی: info@phaidyme.com

محصول: قیمت هر کیلو شیره انغوزه

متأسفانه فروش انغوزه شیرین به صورت خام و فله ای انجام می شود و کشورهای وارد کننده پس از فرآوری به شکل های مختلف و با حاشیه سود بسیار بالا، به ایران و سایر کشورها صادر می کنند.

تصور کنید محصول خودمان را فرآوری می کنند و با قیمت بیشتری به خودمان می فروشند!!!

بنابراین دقت داشته باشید که نگاه ما نسبت به آنغوزه نباید فقط به دلیل داشتن اختصاصات ویژه دارویی باشد؛ بلکه باید راهی پیدا کنیم تا با بررسی دقیق و علمی این گیاه به چگونگی کاربرد آن پی ببریم.

محصول: قیمت هر کیلو باریجه

این گیاه علاوه بر کاربرد دارویی، در خارج از کشور در صنعت عطرسازی و جواهرسازی (برای چسباندن سنگ های گران قیمت مانند الماس روی جواهرات) هم کاربرد دارد و به عنوان ادویه در غذاها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

آنغوزه از جمله گیاهان دارویی – صنعتی کم آب طلب است که ارزش اقتصادی بالایی دارد.

از همین رو به منظور افزایش بهره وری در مصرف آب، توسعه کشت گیاه آنغوزه و همچنین تأثیر زیادی که در اشتغال زایی روستاییان عزیز دارد، در سال 1400 تسهیلاتی از سوی صندوق توسعه کارآفرینی جهت کشت صحیح این گیاه ارائه شد.

آنغوزه ایران با این موارد تباه می شود

در حالی که برداشت آنغوزه با تخریب محیط ‌زیست و خطر انقراض گونه‌های بومی همراه است؛ امّا همچنان این ثروت بزرگ را با روش های زیر تلف می کنیم.

قاچاق آنغوزه ، خرید آنغوزه شیرین ، قیمت هر کیلو شیره آنغوزه تلخ و شیرین ایران ، قیمت انغوزه در افغانستان ، قیمت هر کیلو شیره انغوزه ۱۴۰۲ ، قیمت انغوزه در هند ، قیمت انغوزه در ایران ، خرید آنغوزه
قاچاق آنغوزه ، خرید آنغوزه شیرین ، قیمت هر کیلو شیره آنغوزه تلخ و شیرین ایران ، قیمت انغوزه در افغانستان ، قیمت هر کیلو شیره انغوزه ۱۴۰۲ ، قیمت انغوزه در هند ، قیمت انغوزه در ایران ، خرید آنغوزه
  •  ذخیره سازی در بشکه‌های پلاستیکی ۵۰ تا ۷۰ کیلوگرمی و گاهاً بشکه‌های فلزی و حلب‌های روغن
  •  عمده فروشی در بازار داخل و صادراتی
  •  قیمت بسیار ارزان با وجود انحصاری بودن
  •  قاچاق (به ویژه قاچاق به افغانستان)
  •  صادرات چمدانی (نوعی قاچاق سازمان یافته)
  •  عدم وجود تشکیلات فرآوری و آزمایشگاه های تخصصی برای پی بردن به خواص آن
  •  عدم برندسازی صحیح
  •  بسته بندی نامناسب

چند سالی است که پای قاچاقچیان و دلالان آنغوزه به این بازار میلیارد دلاری باز شده است.

قاچاقچیان محصول آنغوزه را جمع ‌آوری و از طریق افغانستان صادر می‌کنند؛ چرا که کشور هند از تجار افغانستان چون جنگ زده‌اند، هزینه گمرکات نمی ‌گیرد ولی از تجار ایرانی معمولاً بیش از ۶ دلار (در سال 99) هزینه گمرکات دریافت می کنند.

کشورهای مقصد صادرات آنغوزه ایران

با توجه به اینکه آنغوزه از گیاهان دارویی انحصاری ایران است؛ اطلاعات دقیقی از حجم صادرات، کشورهای مقصد و رقم دلاری وارد شده به کشور وجود ندارد.

همچنین اشاره کنم که متأسفانه بسیاری از تجار و برداشت کنندگان آنغوزه در ایران، این ثروت عظیم کشور را گاهاً مطابق میل خریدار خارجی با تومان ایران معامله می کنند نه دلار آمریکا.

در حقیقت تجاری که خواهان انغوزه بی نظیر ایران هستند، از شرایط اقتصادی و سیاسی کشور (نظیر تحریم ها) و عزیزانی که زحمت نگهداری و برداشت آنغوزه را می کشند، سوء استفاده کرده و بعضاً به تومان معامله می کنند.

همانطور که گفته شد، صادرات چمدانی و به نوعی قاچاق انغوزه هم مانع از آن می شود تا به اطلاعات دقیقی از صادرات آن پی ببریم.

امّا بر اساس تجربه ای که در زمینه صادرات آنغوزه (شیرین و تلخ) داریم، کشورهای زیر اهداف اصلی صادرات آنغوزه ایران هستند.

  •  هند
  •  افغانستان
  •  آلمان
  •  امارات
  •  انگلیس
  •  فرانسه

دقت داشته باشید که با توجه به شرایط تحریم ها و عدم وجود صنایع تبدیلی، آنغوزه اغلب به صورت صادرات مجدد (Re-exportation) به کشورهای اروپایی صادر می شود.

آنغوزه از جمله گیاهانی است که در ایجاد اشتغال و کسب درآمد برای کشاورزان در تولید گیاهان دارویی مرتعی موثر است.

امیدواریم شرکت های دانش بنیان، بهداشت و درمان و وزارت صمت به بحث فرآوری این محصول گرانبهای کشور بپردازند تا ضمن اشتغال زایی، سهم زیادی از سود تجارت آنغوزه به کشور خودمان باز گردد.

سخن نهایی

با توجه به تست‌های آزمایشگاهی انجام شده، کشته و شیره آنغوزه با گذشت ۱۰ تا ۱۵ سال فاسد نمی ‌شوند و معمولاً بر روی بسته‌های آنغوزه تاریخ انقضا درج نمی ‌شود.

یکی از راهکارهایی که در راستای ارزآوری انغوزه می توان استفاده کرد این است که این گیاه پر خاصیت را از مرتع داران خریداری و در کشور عزیزمان ذخیره ‌سازی کنیم؛ سپس به تدریج برای فرآوری آنغوزه و صنعت داروسازی از آن ها استفاده کنیم.

به این ترتیب می توانیم به صورت موقت از خام فروشی این محصول با ارزش و پرخاصیت خودداری کنیم.

4.6/5.(امتیاز:7)

کارشناسان فایدیم:

مقاله ای که مطالعه کردید با زحمت بسیار زیادی توسط ما نوشته شده است، امید داریم که به این فرهنگ صحیح احترام گذاشته و از کپی کردن محتوا آن هم بدون ذکر منبع (فایدیم)، خودداری نمایید.

انغوزه را بیشتر بشناسید:

آیا نظر و یا سؤالی در مورد این مقاله دارید؟

3 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • روح الله
    05/06/2022 18:02

    متاسفانه منابع طبیعی ما اینقدر کارمندان تنبلی داره که فقط پشت میز نشینی رو خوب بلد هستند و بخاطر اینکه باید آنغوزه برداشت شده از طرف برداشت کنندگان رو وزن کنن تنبلیمیکنن و به خاطز همین کلا مجوز برداشت نمیدن و به طور مطاقبرداشت رو ممنوع کردن و یکی مثل من بدبخت که کارم اینه اواره شدم

    پاسخ
    • با سلام و احترام.

      ممنون از شما که تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید.

      لطفا اطلاعات تماستون رو برای ما داخل واتساپ و یا ایمیل ارسال بفرمایید.

      پاسخ
  • مجید
    12/24/2023 23:01

    من این گیاه رو در کوهستان ها دیدم. چطور می توانم مطمئن بشم خودشه و از کدوم نوع هست؟ روش برداشت و قیمت خریدش چطوره؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

error: Content is protected !!